Om

Passion er nøgleordet ved Esbjerg fotografen

Leder i efter en professionel fotograf i Esbjerg, der kan hjælpe jer med, at omsætte virksomhedens markedsførings strategi til et visuelt udtryk? Uanset om det er stemningen, kulturen, produktet, bygninger, butikker, eller personligheden bag virksomheden, jeres kunder skal kunne se, handler det om at kunne formidle et skarpt og tydeligt udtryk. Mit navn er Lone, jeg kører Esbjerg foto her – www.fotografesbjerg.dk her.

Foto filosofi

Jeg kører som fotograf i og omkring Esbjerg, tager også gerne en tur i hele Vestjylland. Jeg har den filosofi at fotografering skal være sjovt, man skal hygge sig i fotografens selskab, og føle sig velkommen, uanset hvad slags fotografering jeg foretager mig. Jeg elsker at fotografere mennesker i alle “afskygninger”. Og jeg nyder at lave alle former for fotografering. Hvilket jeg altid leverer i højeste tekniske kvalitet. Søger du en nytænkende fotograf i Esbjerg eller omegn, så kontakt mig og lad os høre hvilke fotos du tænker dig.

De private billeder

De private billeder til det fotoalbum man samler af familien, hænger op på væggen, giver væk i gave, de minder vi samler igennem et liv. De handler på samme måde om at fange historien, stemningen, smilet, personligheden og samtidigt fortælle historien på en smuk måde. Her er det fotografiet det der får tiden til at stå stille, fryser et øjeblik så fremtidens gennerantioner ikke glemmer, de enkelte øjeblikke der fortæller om vores liv. Familiefotografering og fotografering af familieportræt er vi ret gode til.

De sociale profiler

Dette gælder også medarbejderne på de sociale profiler, de rigtige portrætter, er vigtigt for en stilren præsentation af virksomheden, på de medier hvor medarbejderne går i front. Billeder er i øvrigt en vigtig del af hele virksomhedens online setup. Mail til mig og og lad mig høre hvad slags fotos du ønsker og hvilke ideer vi sammen kan lave for at sikre du eller i får nogle spændende, alsidige og kreative billeder, af jer selv, børnene eller produkterne. De bedste hilsner Lone, fotograf!

 

fotografen

Om

Lone Brand

Jeg hedder Lone og er fotograf af passion, jeg brænder for de visuelle udtryk og historier. Jeg har samtidigt 15 års erfaring fra markedsføring og webbureau, hvilket gør mig til en værdifuld medspiller for virksomheden, der søger en visuel profil.

Jeg er professionel fotograf, og har erfaring indenfor:

indhold