Børnefotograf Esbjerg

Som professionel fotograf i Esbjerg, nyder vi at lave kreative børnebilleder af børn i alle aldre. Vi laver billederne både i fotostudio og vi laver billederne udendørs. Børnefotograf Esbjerg

Der er masser af gode steder udenfor hvor man stort set året rundt kan lave livlige og glade børnebilleder. Vi har flere gange brugt Byparken, Dyrehaven, området ved Hjerting Strand, vi har lavet mere rå børnefotos på Esbjerg havn, vi har også fotograferet ved havnen og Mindeparken.

baby foto aarhusfotograf børn aarhus  børne fotograf aarhus c  børnebilleder i aarhus   børnefotografering Aarhus

Børnebilleder med glød og glæde

Personligt gider vi ikke se på alt for opstillede og “smil på kommando” billeder fra et fotostudio. Det er fint at man laver de pæne portrætfotos af børnene i studio, men man bør krydre det med en serie udendørs billeder.

Børn er bare bedst i leg og hvor de kan føle sig frie og bevæge sig, som de har lyst til, uden lys lægning og fototeknik skal begrænse billedernes glød og glæde.

Børnebilleder med glød og glæde er uden diskussion, langt mere interessante at kigge på en opstillede billeder hvor børnene oftest ser utrygge ud på billederne. Børnefotograf Esbjerg

aarhus børnefotografenbørn aarhusbørne fotograf aarhusbørnefoto aarhus

Professionel børnefotograf i Esbjerg

Alle børn er forskellige, og nogen har brug for mere tid til at kunne slappe af og være sig selv under fotograferingen. Og det skal der selvfølgelig være tid til. Det er dér vi fanger de bedste børnebilleder. Vi holder os derfor gerne i baggrunden og kigger på barnet leger, og vi giver absolut så få guidelines som muligt.

Vi foretrækker de uopstillede billeder af især familier. Vi vil gerne fotografere jer mens i leger og fjoller med hinanden og på den måde indfange de naturlige udtryk.

Velkommen til Esbjerg fotografen – Børnebilleder i børnehøjde, for det skal være sjovt at være ved fotograf. Børnefotograf Esbjerg

fotografering aarhus børnfoto børn studio aarhus

Læs også:

indhold