Børnefotograf

Børnefotograf – Børn vokser hurtigt. Meget hurtigt – især når de er små. Det er grunden til, at det er vigtigt for de fleste forældre at forevige minderne. Ikke kun i hukommelsen, men også med kameraet, fordi billeder af den lille guldklump kan glæde i mange år.

børnefoto_udendørs1

Hvordan finder man den helt rigtige børnefotograf?

Hvordan finder man den helt rigtige børnefotograf? Som fotograf er det en børnefotografs opgave i børnefotoet at fastfryse de mange flygtige og magiske øjeblikke, der gør livet værd at leve. Det er et samspil mellem barnet og fotografen, at skabe gode, stemningsfulde billeder, at få de små øjeblikke gjort til evige og underfundige historier, du kan tage frem igen og igen.

børnefoto_udendørs4

HJEMME FOTOGRAFERING

Fotograferingen foregik hjemme hos familien. Der er flere grunde til at jeg elsker disse hjemme-fotograferinger, men den nok største og vigtigste grund er, at børnene/familien er i trygge og kendte omgivelser, hvor det falder nemmere at opføre sig naturligt foran kameraet. Der er desuden ikke svært at finde på aktiviteter eller lege, da man bare kan gøre som man plejer og hvad man er vandt til.

Når jeg kommer på hjemme fotografering, får jeg altid lyst til at afprøve en anden slags fotosession, hvor jeg følger familien nogle timer eller en hel dag, og dokumenterer deres dag og alle de små rutiner, sjov og ballade og selvfølgelig udfordringerne som en dag med børn kan bringe.

børnefoto_udendørs2

indhold