Mangler du Morgengaven?

Giv en super fed og sensuel billedserie af dig selv til din kommende mand. Bliv fotograferet og få dig en spændende oplevelse, som “model for en dag”. Jeg er kvindelig fotograf og fotograferer boudoir billeder i Esbjerg.

Jeg er uddannet professionel fotograf, og har arbejdet med boudoir fotografering i mere end 6 år i Århus. Mine billeder er sensuelle og ikke vulgære eller perverse. Billederne må gerne antaste det sexuelle, men skal ikke udstille nogen på en forkert måde.

Se mine boudoir billeder her.

boudoir-fotograf

Model for en dag

Boudoir fotografering handler om 2 ting. Først og fremmest om resultatet, som er de smukke og sensuelle billeder du gerne vil have for dig selv, eller give i gave til den du elsker.  Men det handler også om at prøve en grænse af og blive model for en dag.

Min tilgang til boudoir fotografiet er fotokunstnerisk, så jeg lægger lys og skygger efter man kun kan se det du ønsker billedet skal vise og jeg laver IKKE pornografiske billeder.

Boudoir fotografering i Esbjerg

Boudoir fotografering kan laves mange steder. Det kan laves hos dig i sofaen derhjemme, foran et vindue. Man kan leje et hotelværelse for en dag og lave billederne der. Man kan også fotografere billederne i fotostudiet, eller via vores mobile fotostudie on-location. Valget er dit.

indhold