Fotografering af billeder til erhverv

Driver du virksomhed, vil du igang med at skabe en karriere, eller skal i have lave nye billeder i og omkring firmaet. Så husk at billederne er jeres ansigt udadtil. Når en kunde eller leverandør kommer forbi jeres hjemmeside eller generelt søger jer på nettet, så er det første de kigger på, billederne fra virksomheden i Esbjerg.

erhvervsfoto

Høj kvalitet til tryksager og net

Idag er det ikke nok bare at trykke på knappen og smide det på nettet. Det handler om kvaliteten af det der ryger på nettet. Billeder taget i for lav opløsning, kan let komme til at se forkerte ud på skærmen eller i tryksager. Skarpheden er heller ikke den samme hvis ikke billederne er taget på en seriøs og professionel måde. Det er også vigtigt at fotografen, kender til brugen af både kunstigt lys og dagslys etc.

erhvervsfotografering_ Aarhus

Billeder bør opdateres ofte

Er man seriøs omkring sin virksomhed, og vil man gerne fremstå professionel og seriøs, så bør man ofte opdatere billederne på sin hjemmeside, i kataloger etc. Det virker ikke troværdigt hvis man har billeder liggende der er 10 år gamle etc. Vi laver som kommercielle fotografer, masser af erhvervsfotografering i og omkring Esbjerg.

Se flere erhervsfoto her.

indhold