Et familie billede eller gruppe billede er den perfekte gaveidé.
Mange får lavet et billede af hele familien, med søskende, med forældre, bedsteforældre, klassekamerater, fodboldvennerne eller nogle helt andre. Kun fantasien sætter grænser.

familie-foto-Esbjerg

Slut med kedelige gruppebilleder

Et familiebillede eller gruppebillede behøver ikke være kedeligt. Det kan laves på mange forskellige måder. Fx kan det være en god idé at lave billedet udenfor, hvor der er bedre mulig for at bruge lokationen til at skabe dynamik i billedet.

Det kan fx være et sted, I har tilknytning til i Jeres lokalområde eller på anden måde har kontakt til. Vi hjælper Jer gerne med at finde den helt rigtige lokation for Jeres familiebillede.

gruppefoto-i-Esbjerg

En sjov begivenhed for familien

Fotografering af familien får som regel smilene frem hos alle, og vi gør meget ud af, at fotografering skal være en sjov og god oplevelse for alle.

gruppefoto_ Esbjerg

Fotografering af jeres familie eller en gruppe

Fotografering af grupper af mennesker eller familiefotos, kan gøres stort set hvor i ønsker det i og omkring Esbjerg. Vi fotograferer alle slags grupper, om det er store kor fotos, bands, firma grupper, eller familiefotos, i siger bare til, og vi kommer gerne.

gruppe_familie_fotograf

indhold