En fotograf med noget paa hjertet

Hvis man starter som fotograf med missionen udelukkende at vinde priser og tage de store anerkendte medaljer i world press photo og Austrian super Circuit, så er man uden tvivl kommet skidt fra start. Hvis du vil være en dygtig fotograf, og samtidigt have din egen stil, så bør du arbejde med fotografering lige fra hjertet.

fotografer-med-hjerte

Fotografer med en historie

Fotojournalisterne arbejder med billeder som en fortælling. Billedet skal fortælle en historie og vise med ét billede, hvad en hele artikel handler om. Hvordan komponerer man billeder så spændende at et enkelt billede kan fortælle den samlede historie. Danmark har nogle af verdens bedste fotojournalister. De har vundet mange priser for deres meget stærke billeder.

Læs mere om fotografiet her.

fotojournalisterne-fotograf

Fotografer med attitude

De nye fotografer der kommer frem. Kommer med en ny og frisk tilgang til fotograferingen. Billeder blandes med foto manipulation, fotograferne blander virkeligheden med den opdigtede og de mange digitale muligheder understøtter fotografernes muligheder for at manipulere med billederne flytter de etiske og moralske grænser for hvad det oprindelige billede kontra det det manipulative. Hvad er rigtigt og hvad er forkert. De nye fotografer flytter grænser, men hvor ender det?

Spændende billeder ved prisvindende fotograf.

foto-Manipulation

Fotograf i Esbjerg – En portrætfotograf, en bryllupsfotograf, en reklamefotograf, en erhvervsfotograf.

indhold