Fotograf til grupper og famile fotos i Esbjerg

Vil i gerne overraske jeres forældre, en kæreste eller bare have lavet et veninde foto af jer selv? Så har vi specialiceret os i at lave fotografering af søskende par og familier. Både i vores fotostudie midt i Esbjerg C. Hvor vi også har mulighed for at lave billeder i en mere rå baggård som ligger i forlængelse af vores fotostudie midt i Esbjerg.

fotografering af søskende og famile

Sjove familiefotos

Familefotos af jer alene, sammen med børn eller børnebørn eller endnu større famileportrætter med både onkler og tanter etc er intet problem. Vi laver både klassisk opstillede famile portrætter og lidt mere sjove og “bevægelige” billeder, så billederne får et look der har mere “liv” end det typisk opstillede familie og gruppe foto.

Sjove familie foto

Gruppe fotografering

Vi laver alle former for fotograferinger af både store grupper, famile gruppe fotos og meget andet. Det handler som fotograf om når man laver fotografering af større grupper, at sikre sig alle på billedet føler sig godt tilpas og at fotografen fanger glimtet i øjet på alle personerne på billederne. Din fotograf i Esbjerg til famile og gruppefoto.

Læs mere om portrætfotografering her.

indhold