En Fotosession Esbjerg – Man skal føle sig velkommen hos mig og derfor sætter jeg ære i en god oplevelse og ikke mindst at lave gode og interessante billeder. Har haft fotoopgaver i Esbjerg or mange forskellige virksomheder/erhvervsdrivende.

EJENDOMSMÆGLERE, FRISØRER, DIREKTØRER, BUTIKKER, MASSØRER, LANDMÅLERE, COACHES M.M.

Hvor jeg både har leveret portrætbilleder, gruppebilleder, produktbilleder, event billeder og billeder til markedsføring

Inden jeg kastede mig over at tage billeder har jeg været web ansvarlig. Jeg har igennem 10 år arbejdet med mennesker & kunder Jeg har blandt andet stået for online marketing og webshop. Hvilket har givet mig en stor viden omkring billederedigering, som jeg har god gavn af i mit fotoarbejde.

Alt dette lagt sammen med mins store passion for jobbet, som fotograf og billedmager vil jeg kraftigt vurdere at jeg er god til at omgås mennesker både de voksne og børnene. Så når du bestiller fotosession hos mig er min mission at udfører et professionelt stykke arbejde i hyggelige omgivelser og med det i mente at kunden altid går herfra med en god oplevelse. 

Inden du starter op med fotograferingen hos Esbjerg Fotografi, er det altid en god ide, hvis du i forvejen har gjort dig tanker om, hvad du godt kunne tænke dig.

Og hvordan finder du så ud af det? 
Du bør være inspireret af nogle billeder, du er stødt på, enten på nettet, i blade eller hos en fotograf, så ved du ad den vej mere hvad du gerne vil have, når du booker en tid hos mig.

Fotograf Esbjerg

DET ER SLET IKKE SÅ SVÆRT – SE HER

Jeg står selvfølgelig klar til at guide dig igennem hele processen – fra inspiration til det færdige produkt.

Fotograferingen kan deles op i fire dele:

 1. Beslutningen om hvilken slags billeder, du ønsker.
  For at kunne beslutte det, kan du se en masse spændende fotos her på hjemmesiden, søg på nettet osv. og du kan også få råd og vejledning af mig.
 2. Book en aftale med fotografen
  Her kan jeg også hjælpe dig mht. valg af tøj og påklædning, så vi sikrer os du får de mest varierede fotos.
 3. Under selve fotograferingen
  Her møder du bare op, og er dig selv. Så skal jeg nok hjælpe dig med resten.
 4. Valg af billeder m.m.
  Alle billeder sendes digitalt og uredigerede i en lille opløsning til dig, og du kan i ro og mag sidde hjemme og udvælge de bedste billeder, som derefter vil blive redigeret, og fremsendt efter aftale.

indhold