Er der noget skønnere end at vise, at du er gravid med flotte billeder?
Mavebilleder der på en sensuel måde viser din graviditet, og det liv, der vokser i din mave.

Hvornår skal jeg få taget gravid billeder?

Gravid billeder i Esbjerg kan tages på mange tidspunkter i graviditeten, og kan laves som en enkeltstående serie, men også vise et forløb gennem det meste af graviditeten. De klassiske gravid billeder skal laves relativt tæt på terminen, så maven er så synlig som muligt. Det giver de bedste mavebilleder, og de fleste muligheder for at lave noget kreativt.

kreativ-mavefoto

Hvilke mavebilleder passer bedst til mig?

Det kommer helt an på, hvilken type du er, samt hvilken slags gravid fotografering, der tiltaler dig. Nogle egner sig bedst til at få lavet mavebilleder i naturen ved Esbjerg og andre kan bedst lide at lave det i studiet. I sidste ende skal vi lave de mavebilleder, du har det bedst med, men vi vil altid komme med en mening og en anbefaling til, hvad der passer bedst til dig, ud fra hvad du fortæller.

kreativ-gravid-foto

On-location eller i fotostudiet?

Når jeg arbejder, som fotograf ved jeres gravid billeder, så er der typisk 2 modeller. Enten laver vi billederne via vores medbragte fotostudie, eller også laver vi nogle smukke og kreative billeder af den gravide mave i naturen, og ude i den smukke natur, hvor det naturlige lys er det smukkeste til spændende gravid billeder. Gravid fotografering i Esbjerg og Jylland.

fotograf-aarhus-23 gravid_fotograf1 gravid-foto-11 gravid_fotografen-i-aarhus1

indhold