Hvorfor vælge Esbjerg til brylluppet? Esbjerg er en helt særlig by. Det er en af Danmarks yngste byer, og i dag er det landets femte største by. Den kan byde på både natur, kultur og et driftigt havne- og handelsliv. Har du nogle særlige bånd til Esbjerg eller omegn, så er det jo helt oplagt at vælge at holde dit bryllup der. 

Uanset hvor i byen og hvordan I vælger at holde jeres bryllup, så er Esbjerg et dejligt sted at gøre det.

Hvor i Esbjerg skal brylluppet stå?

Hvor i Esbjerg skal brylluppet stå?

Når det kommer til at finde det helt rigtige set-up i Esbjerg, så er der mange muligheder. Selve brylluppet kan stå enten på rådhuset, i en kirke, ude i det fri eller et andet velegnet sted. I forhold til bryllupsbilleder, så kan de eventuelt tages følgende steder:

  • På stranden
  • I den indre by
  • På Søfartsmuseet
  • Mandø Mølle
  • Fanø

Om det passer bedst for jer at få taget nogle bryllupsbilleder foran en helt særlig bygning eller ude i naturen, er helt op til jer. Måske har I et helt særligt sted, som betyder meget for jer. Så er det jo oplagt at få taget nogle fantastiske billeder der. I kan også altid få gode råd af fotografen, når de helt perfekte spots at tage billederne på skal findes. 

Der er mange skønne naturområder på Vestkysten

Der er mange skønne naturområder på Vestkysten

Betyder naturen meget for jer, så er der flere muligheder for at holde selve vielsen ude i det fri. Er vejret til det, så kan festen også holdes udenfor. Alternativt kan det foregå i et partytelt eller i en eller flere store tipier.

Det kan for eksempel være i Dyrehaven, i Vognsbølparken eller i Marbæk Plantage, at det kan foregå. Desuden har I hele den lange vestkyststrækning at bruge af. Det magiske Vesterhav og Vadehav byder på mange fantastiske omgivelser og udsigter, der i sig selv inviterer til vidunderlige oplevelser.

I kan sammensætte jeres bryllup på alle mulige forskellige måder. Få lavet en pakke, så det hele bliver, præcis som I gerne vil have det på jeres store dag.

Et bryllup består jo af mange dele. Det kan være, at I i løbet af dagen får brug for flere lokationer. Der findes mange velegnede steder i og omkring Esbjerg til denne anledning. 

Tag gerne en professionel bryllupsfotograf eller en anden med et godt lokalkendskab med på råd, når disse helt særlige steder skal findes. I fortjener det bedste bryllup. 

indhold