Få lavet flotte og romantiske billeder af dig og din kæreste. Gør det nu, og gør det ofte, så I med billeder husker de forskellige perioder i Jeres forhold. Kunne dig og ding kæreste tænke jer en sød kærestepar fotografering, så skriv til os.

En romantisk oplevelse

Der sker noget med Jer, når I kommer til at stå foran kameraet, og skal være kærester. Ikke kun for hinanden, som I plejer, men nu også foran kameraet. I kommer til at opleve, at I bliver mere romantiske for en stund.

I skal ikke koncentrere Jer om andet end at være der for hinanden, hygge og nyde hinanden, mens fotografen laver billeder af Jer.

kæreste-fotograf

Hvor skal kæreste billederne tages?

Billederne kan tages mange forskellige steder, men vi vil altid komme med en mening til, hvor billederne skal tages. Det må naturligvis gerne være omgivelser, som I har relation til. Det kan være i nærheden af, hvor I mødtes, eller hvor I var på date, på en strand, i skoven eller lignende.

fotografering-i-naturen

En dejlig oplevelse

Fotografering af kæreste billeder er en dejlig oplevelse for Jer, hvor I gen-oplever romantikken og ikke skal spekulere på andet end bare at være tilstede for hinanden. Et friskt pust i hverdagen.

Mere om fotografen her.

indhold