Drømmer du om at blive model, eller arbejder du allerede som model, og vil gerne have lavet nogle flotte billeder til dit set-card og portfolio? Hos os kan du få lavet flotte modebilleder, som matcher lige præcis det udtryk, du går efter. Vi er modefotograferne i Esbjerg city.

mode_fotografen_ Aarhus

Alle kan være model

Man behøver ikke arbejde som model for at være det. Vi fotografere ofte model-billeder af mennesker, som bare gerne vil have nogle billeder, hvor vi bruger nogle af de samme teknikker og styling, som en model ville bruge. Hvis du synes, det lyder spændende, tager du bare fat i os, og så tager vi en snak om, hvad det er for nogle modelbilleder, du gerne vil have lavet.

mode_fotograf_ Aarhus

Vil du gerne prøve dig som foto model

Det er vigtigt at vælge den rette fotograf når du vil forsøge dig, som model. Vi ved at man som modefotografer, skal skabe forskelligartethed i billederne, så dit udtryk i billederne bliver meget forskellige. Du skal jo i sidste ende tage opgaver indenfor alle slags fagområder.

modefotografering_i_ Aarhus

Flotte modelfotos ved fotograf i Esbjerg

Som modefotograf i Esbjerg, ved vi der er mange smukke piger i smilets by. Derfor skal du som kommende eller etableret model, have opdateret dit portfolio så ofte som muligt, så du hele tiden kan vise modelbureauerne din forskellighed og sælge dig selv via bureauet til potentielle kunder, der vil betale for dine modelydelser. Kig forbi vores fotostudie og hør mere om modefotografens muligheder for dig.

Modefotos med power og personlighed

Vores erfaringer, indenfor modefotograferingen, fortæller os at man ved de første mode shoots ikke, bør give den gas så man får nogle fede modefotos med både masser af personlighed og power. Så modtageren af modebillederne nærmest bliver “blæst væk” i et stort WOW!

Se flere modefotos fra fotografen her.

indhold