Boudoir billeder ved kvindelig fotograf

Drømmer du om at få lavet flotte og sensuelle boudoir billeder af dig selv til kæresten eller som morgengave til den kommende mand? Vil du helst gerne have en kvindelig fotograf til opgaven?

Se vores professionelle Boudoir Studio billeder her.

Få lavet en flot billedserie af dig selv med flot lys og smuk efterbehandling. Forkæl dig selv eller den du elsker med en smuk og spændende og forførende billedserie hos en kreativ kvindelig fotograf med stort fotostudie midt i Esbjerg c. Skriv til os og hør nærmere om hvilke muligheder vi kan tilbyde dig.

Boudoir Fotografering i fotostudie

Boudoir billeder kræver stor erfaring med lyslægning og en kreativ indgang til selve poseringen og selve arbejdet med “modellen”. Mange har aldrig stået foran en fotograf før, og derfor er det vigtigt at fotografen forstår at arbejde med en uerfaren model.

Det handler om fotografen får modellen til at slappe af og hygge sig. Og vigtigst af alt, får sig til at føle sig lækker og hjemme foran kameraet.

boudoir billeder

Boudoir Fotograf Esbjerg

Som boudoir fotograf elsker jeg at lave flere forskellige billeder af samme model. Forskellige opstillinger og bruge forskellige remedier, så billederne bliver så forskellige og kreative som mulige. Det handler om at fange personligheden i modellen og forsøge at skabe den sensuelle side af modellen.

Boudoir billeder kan laves fuldstændig som du ønsker det. Billederne og lyset laves og lægges efter den stil du og fotografen bliver enige om. Det handler om at sælge det sensuelle og et snert af erotik.

morgengave fotograf

indhold