En visuel identitet er uhyre vigtig idag

En visuel identitet er uhyre vigtig idag både for virksomheder i Esbjerg, men selvfølgelig også for private, der gerne vil sælge sig selv til et nyt job, en ny kæreste eller forære et flot vellignende foto til en man holder af. 85% af alle de indtryk vi får i løbet af en dag, bliver bearbejdet gennem vores syn, lige fra de sociale medier, nyhederne og gennem reklamer. Derfor bruges fotoet langt mere end nogensinde før. Og meget af de vi foretager os i løbet af dagen bliver ofte posted på de sociale medier, så andre kan følge med.

Enten via Instagram, Facebook, Google+, Linkedin osv. Her er vi jo meget bevidste omkring hvordan vi tager os ud. Bør det ikke også gælde for virksomheden og jobansøgningen?

En visuel identitet er uhyre vigtig idag

Kan de lide jeres online indentitet, eller mangler den noget?

Men er i som virksomhed klar over jeres visuelle udtryk er?

Hvordan er jeres kunders syn på jeres virksomhed?

Billeder fortæller historier og understreger stemningen i virksomheden. Billederne er jeres ansigt udadtil i Esbjerg. Det skaber sammenhæng mellem jer og jeres kunder, så kunden kan identificere sig med jeres brand, butik, restaurant, tøj osv. Historien der fortælles med billederne, er med til at give kommende kunder et indtryk af hvem i er og hvad i står for, som organisation. Billederne kan samtidig være et vigtigt virkemiddel i at skabe en rød tråd igennem hele jeres virksomhed. De kan være med til at guide læseren i den retning i ønsker.

Husk på at jeres medarbejdere er blikfang for virksomheden.

Brugen af visuelle virkemidler virker

De visuelle virkemidler er langt mere effektive kommunikationsmidler end tekst når det kommer til at huske ting. Ifølge studier udarbejdet af en kendt amerikansk psykolog, husker folk 10% af det de hører, 20% af det de læser og mere end 80% af det de ser. Det fortæller jo tydeligt at billederne er med til at understrege og fortælle beskueren det i som virksomhed i Esbjerg gerne vil fortælle jeres omgivelser om. (En visuel identitet er uhyre vitig idag)

Se mere om erhvervsfotografering i Esbjerg her.

indhold