Dagens medarbejderportræt i Esbjerg
ensartet og professionelle medarbejderportrætter
Mangler du en fotograf i Esbjerg?
medarbejderfotografering, firmaportrætter og portrætter
Medarbejderportrætter | Få prof. medarbejderportræt
Billeder af medarbejderportræt
Leder du efter Medarbejderportræt
Medarbejderportræt af Audi ansat
Medarbejderportræt i farve af kvinde
medarbejderportræt model
Erhvervsportrætter Med Sjæl | Visuel Gennemslagskraft‎
medarbejder foto
Medarbejderportræt - Portrætfotograf i Esbjerg
Professionel Erhvervsfotograf | Rebranding Af Online Profil‎
vi får din bedste side frem på portrættet
 Medarbejderportræt - Fotograf

Medarbejderportrætter Esbjerg

Et medarbejderportræt bruges idag til mange forskellige formål. Internettet er blevet et sted hvor, der aldrig har været større behov for billeder end i nutidens virtuelle univers. Der er hjemmesider, sociale medier, aviser, dagblade, reklamer, banner, storskærme og meget mere, der dagligt viser 1000 vis af billeder. Medarbejderportrættet ender ofte med at ligge på Esbjerg firmaets hjemmeside for at skabe interesse for nye ansøgere så de kan få en fornemmelse af, hvordan hverdagen forløber på den aktuelle arbejdsplads. Det kunne muligvis være en person, der viser eller beskriver en typisk arbejdsdag i den enkelte virksomhed.

Et medarbejderportræt kan udtrykke mange ting

  • Det skal kunne vise firmaets profil
  • Benyttes på en firma hjemmeside eller i en reklame
  • Vise seriøsitet og sende et signal om her er en ansvarlig medarbejder
  • Medarbejderportrætter kan også være med til at rekruttere nye medarbejdere
  • Billederne kan også være med til at markedsføre firmaet i Esbjerg og Vestjylland

Online tilstedeværelse

Enhver seriøs virksomhed i Esbjerg er i dagens online tilstedeværelses krav ret enig i at en vigtig del af deres markedsføring såvel som deres egen interne profilering er vigtige redskaber i samspillet med omverden. Disse krav skal fotografen selvfølgelig også have fuldt fokus på, når der skal fotograferes til de nye medarbejderportrætter.

fotografering af portrætter

MedarbejderportrÆT

portræt fra et job

Et godt medarbejderportræt

Et godt medarbejderportræt kan skabe relationer og tilhørsforhold og samtidigt være med til at gøre virksomheden mere menneskelig. Min opgave, som fotograf er at lægge det rigtige lys og finde den perfekte vinkel, der fanger medarbejderens  fra sin bedste side og samtidig sender det ønskede budskab.

Billeder skaber identitet

Hvis fotografen er dygtig, kan der skabes medarbejderportrætter, der fungerer på flere planer. Portrættet kan internt styrke forskellige relationener mellem den ansatte på gulvet og selve virksomheden. Eksternt har portrættet den funktion at “det” sætter ansigt på virksomheden og er med til at skabe samhørighed og troværdighed. Jeres virksomhed bliver ikke længere blot den stor grå bygning man kører forbi på motorvejen ved Esbjerg. Men nu er den samme bygning fyldt med spændende mennesker, der skaber en mere åbenhed og kan lokke nye ansigter til i form af arbejdskraft og nye kunder.

En visuel strategi

Som professionel og erfaren erhvervsfotograf i Esbjerg, stiller vi skarpt med objektivet og vores kamera. Vi vil altid have det bedste resultat med hjem fra en fotoopgave. Vi elsker at fange et både personligt og karakteristisk portræt af jeres medarbejdere. Billedet skal ikke kun udstråle en positivt og kompetent ansat, være med til at overføre positive energier til firmaet. En visuel strategi, der autokommunikerer fortællingen om jeres engagement, personlige brand og ikke mindst virksomhedens spidskompetencer.

Målrettet billedekommunikation

I vores rolle både, som fotograf og visuel sparringspartner, er det vores opgave at guide jer igennem en proces, hvor der er fokus på jeres image, branding og online identitet. Den visuelle kommunikation definerer jer, og derfor arbejder vi meget målrettet med billedekommunikation, der skaber en synergieffekt i forhold til jeres nuværende virksomhedsprofil i Vestjylland.

indhold