Dit barns store dag kræver mange forberedelser, så overlad fotograferingen til mig. Lad mig komme forbi på dagen og tage et væld af gode konfirmationsbilleder, der de næste mange år kan minde om den vellykkede dag. 

konfirmation fotograf
Forevig den skønne konfirmand gennem professionelle billeder.

Ved konfirmationen er dit barn i centrum, og der er gået mange overvejelser forud for det endelig valg af tøj, sko og frisure. Som fotograf fastholder jeg øjeblikkets glæde og forventninger til dagen, mens du kan koncentrere dig om at nyde festen og tage godt imod gæster og gratulanter. På denne vigtige dag er det essentielt, at alt klapper; at måneders forberedelser til denne vigtige dag ender ligesom konfirmanden har drømt om. Inden dagen oprinder, taler vi naturligvis sammen om dine ønsker til konfirmationsbillederne.

Søger du en professionel konfirmations fotograf

Her kan vi brainstorme, og du har mulighed for at fortælle mig, hvordan dagen forløber. Så er jeg forberedt, og du kan være sikker på, at de vigtigste øjeblikke bliver foreviget. Blandt konfirmationsbillederne kan du udvælge, hvilket du vil benytte til takkekort, og hvilke der skal hænge på væggen som minde fra konfirmandens store dag. 

Konfirmation. Pludselig er børnene ikke længere så små, og skal konfirmeres eller nonfirmeres
Konfirmation er en stor dag for både konfirmand og forældre.
Professionel fotograf til konfirmation

Konfirmationsbilleder i det fine puds

Der foregår rigtig meget til en konfirmation, og det kan være svært at følge med og dvæle ved de enkelte øjeblikke – og endnu sværere samtidig at huske at tage konfirmationsbilleder. Mange har tendens til at give ansvaret til et familiemedlem, men vedkommende fortjener også at være til stede som gæst uden at være nervøs for, om billederne er gode nok.

Som fotograf i Esbjerg, kan jeg tilbyde konfirmationsbilleder i topkvalitet, der skildrer dagen i små momenter og som helhed. Ved kirken er der masser af mennesker, som familien og konfirmanden skal hilse på. I farten kan jeg på diskret vis og med rolig hånd tage billeder af konfirmanden foran kirken – og sammen med familien.    

Det er naturligvis også muligt at vente med at tage de klassiske portrætbilleder til dagen efter. Kun pigernes fint opsatte hår kan stå i vejen for den løsning. Kontakt mig, så vi sammen kan finde frem til lige netop den løsning og de konfirmationsbilleder, du og konfirmanden drømmer om.

konfirmander
Professionelle billeder til konfirmationen

Traditionen for konfirmationsbilleder

Konfirmationsbilleder er et vidnesbyrd om et skridt på menneskets vej og har eksisteret næsten lige så længe som fotografiet. Konfirmationsbilleder var i mange år måske det eneste fotografi, man havde af sig selv. Fordi konfirmationen var så skelsættende en begivenhed, var det den dag, der blev brugt penge på en fotograf.

konfirmand-fotografering
konfirmand-fotografering i naturen
konfirmationsbilleder

Hold traditionerne i hævd, og send din konfirmand videre i livet med et flot fotografi af ham eller hende fra den dag, de i så mange måneder har set frem til. Jeg leverer de flotte konfirmationsbilleder i sort/hvid og i farver, samlet i en mappe, en collage eller klar til at hænge i en flot ramme på væggen. Bestem selv!

indhold