Sleeping Beauties – newborn – Få foreviget den første tid med jeres lille guldklump. De små tæer, fingrene, de tykke kinder, m.m. Der er afsat god tid til amning, bleskift og omsorg før, imens og efter fotograferingen. Vi har puslebord, vådservietter, bleer m.m. i atelieret, men medbring dog gerne selv pusletaske.

Sleeping Beauties - newborn

jeres guldklump

Vær OBS på at fotograferingen kan tage alt mellem 1-3 timer afhængig af om jeres guldklump er en sovetryne eller har lidt svært ved at sove i de nye omgivelser – for ja – det nyfødte barn skal helst sove på billederne, så jeg kan få dem lagt i alle de søde, nuttede stillinger, som vi ønsker. Derfor er det også vigtigt at I ankommer med en meget træt og sultenbaby, som kan blive ammet når I ankommer i atelieret og falde i søvn imens I er her.

det nyfødte barn

husk at medbringe en træt baby

Hvis vi ikke i fællesskab kan få baby til at sove, kan vi tage fotos med vågen baby, men det er ikke det samme og man får ingen form for kompensation – så husk at medbringe en træt baby, det gør arbejdet nemmere. Din nyfødte skal være mellem 5-14 dage gammel, da vi ellers ikke kan få de ønskede billeder.

baby

nyfødt

En nyfødt, der er ældre end de 14 dage, vil simpelthen være alt for vågen og bevidst. Efter min erfaring er 8-10 dage den bedste alder. Medbring gerne hvid t-shirt til jer som forældre, en sort langærmet trøje og en sort t-shirt til farmand. Så har I også skiftetøj, hvis uheldet skulle være ude, som det oftest er. Ingen er sarte her og I skal ikke tænke på rengøringen m.v.

nyfødt

baby og newborn fotograf

I min tid som baby og newborn fotograf, har jeg både fået tis, gylp og babylort på mig – den ene gang i håret – så tro mig, når jeg siger, at jeg ikke er sart 😉 Jeg elsker jeres nyfødte, ser det som en ære at jeg får lov til at forevige og jeg synes kun at det er sjovt, hvis uheld er ude. Husk at medbring en god portion tålmodighed. Dét får I brug for.

baby og newborn fotograf

Ud over fotograferingen

Ud over fotograferingen, vil der lige så være tid til omsorg, bleskift, amning. Vi tager et par forskellige opstillinger og poseringer samt skifter eventuelt mellem forskellige baggrunde og lyslægninger, alt efter ønske. Det hele afhænger af baby. I modtager billederne let redigeret i et online-galleri til udvælgelse og vælger ud fra her. Se vores priser her. Der er mange muligheder, f.eks. albums, digitale filer, m.m. I finder alle tilkøbsmuligheder under fanen “Produkter”, hvor I kan se iPhone-covers, rammer, m.m.

Læs også:

indhold