Billeder til en morgengave til HAM du elsker? Din kommende mand du har valgt at leve resten af dit liv med? Det klarer vi naturligvis også her hos Esbjerg fotografi. Billederne kan også tages hvor du bor, på hotelværelse ude i byen, hos en af dine veninder eller noget helt tredje. Morgengaven er blevet rigtig populær i Danmark de sidste 10 år og flere og flere kvinder vælger at give denne personlige gave til deres kommende mand på morgenen efter brylluppet. Det er både en fed, anerledes og meget personlig gave.

Læs mere om det her

morgengave
fotograf til morgengave
morgengave fotos

Leder du efter en god Morgengave til ham?

Hvorfor ikke give ham den mest personlige gave han nogensinde får? Billeder af den han elsker. Intime billeder taget på en ordentligt sensuel og smuk måde. Vis ham du er stolt af dig selv og din krop. Vis ham han har valgt den rette og vis ham du er sexet, som bare fanden. :). Vi har lavet 100vis af morgengave fotograferinger i Esbjerg og resten af Vestjylland efterhånden og vi synes i piger er rigtig gode til at finde på nye ideer, lokationer til fotografering samt medbringe mange sjove og personlige ting eller beklædningsgenstande vi kan bruge til selve foto-shootet.

Læs også mere om boudoir fotografering her

boudoir til morgengave
kropsfoto morgengave foto
boudoir-fotografi

Efter en veloverstået bryllupsnat……

Efter et veloverstået bryllup og en fantastisk bryllupsnat på jeres hotel, er det en tradition at i som brudepar giver hinanden morgengave på selve morgendagen efter brylluppet. Morgengaven symboliser traditionen tro, en god start på jeres fælles liv sammen, og det er samtidig her du har mulighed for at sætte trumf på og forkæle dine partner, mens i ligger alene i sengen.

Fotografen i fotostudioet
Fotografen i fotostudioet

Ved selve bryllupsfesten handlede det om de mange fælles gaver samt overraskelser i fik fra jeres gæster og familier. Morgengaven derimod er en mere personlig hilsen og anerkendelse mellem jer 2 som nybagt ægtepar. Vi fotograferer hvert år mange morgengave billeder i Esbjerg og resten af Vestjylland. Derfor anbefaler vi du booker os i god tid. Hvis ikke vi ses, så håber vi i får et skønt bryllup.

indhold